Семинар за традиционална музика и игра

Семинар за традиционална музика и игра (втор ден). Презентација на трудови.

 

  • Датум : 27 Јул 2022
  • Време : 22:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура