недела, 20 август 2017 06:07:37
Бит Фест

ВТОРНИК НА БИТ ФЕСТ 23.07.2013

Admin Bitola јули 22, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ВТОРНИК НА БИТ ФЕСТ 23.07.2013
ВТОРНИК НА БИТ ФЕСТ 23.07.2013

18:30 „Фемина секрета“во организација на Здружение за заштита на
правата на жените  Ернестин. Во рамките на програмата се обработуваат
теми со апсолутниот придонес на жената во општествотот, преку
претставување на вкусни специјалитети приготвени од благата форма на
кујната, воедно следење на светските трендови, како и промоција на
кулинарските вештини на жените од општина Битола. Настанот ќе се одржи во Магазата.

Битола Шекспир Фестивал

19.30 Изложба на плакати од претстави на Шекспир, поставени на
Народниот театар во Битола – Изложбата ќе ја отвори Јордан Плевнеш

20.00 Народен театар – Хенри Шести, трет дел – Џон Блондел, Народен
театар – Битола, Македонија

20.30 КЦ Магаза Ревија на етнолошки филмови од Словенија. Автор на
проектот е Јелка Пшајд – етнолог, виш кустос – Помурски Музеј – Мурска
Субота.

21.30 Двор Дом на АРМ

Музички проект „FLY” – Музички концерт и перформанс во кој
учествуваат BLUESIS и студиото за модерен балет „Анастасија“

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-