сабота, 18 ноември 2017 22:28:16
Бит Фест

ВТОРНИК 13.08.2013 НА БИТ ФЕСТ

Admin Bitola август 12, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ВТОРНИК 13.08.2013 НА БИТ ФЕСТ
ВТОРНИК 13.08.2013 НА БИТ ФЕСТ

10.00 часот
Ресторан Грне
Прес конференција по повод Незаборав на БИТ ФЕСТ
Концерт посветен на Љупчо Спасеновски

21.00 часот
Летната сцена на Тумбе кафе
Поетско-музичка вечер во организација на Универзитетскиот литературен клуб Дениција ПФБТ УКЛО.

21.00 часот
Културен центар Магаза
Промоција на документарниот филм „Бит Фест културолошка рефлексија на времето 2006 – 2013.

21.00 часот
Пациото на Завод и Музеј
Фестивалот на староградски песни „Серенада на Широк сокак – медитерана“.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-