недела, 22 октомври 2017 21:04:27
Бит Фест

ВЕСТ: Словенечкиот „Шангај џипси” со Вишка на „Бит фест”

Admin Bitola август 22, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ВЕСТ: Словенечкиот „Шангај џипси” со Вишка на „Бит фест”
ВЕСТ: Словенечкиот „Шангај џипси” со Вишка на „Бит фест”

Ве­чер­ва во 19 часот, во малата сала во Центарот за култура, на “Бит фест” ќе биде про­мо­ви­ран документарниот филм “Битола во Европа”, во режија и по сценарио на Ане­та Шијакова.

Во Завод и Музеј, во 20 часот е најавен концертот “Виолина и пијано” со Верица Ди­ви­та­ро­ва и Валентин Наумов
Во 21 часот, во Пациото на Завод и Музеј ќе се одржи детско-тинејџерскиот хепенинг “Еден летен распуст  2”. Во Културниот центар “Магаза”, од 21 часот е рок-вечерта “Хро­но­ло­ги­ја на македонската рок-музика”, а во 22 часот ќе се прикаже сло­ве­неч­ки­от филм “Шангај џипси” на режисерот Марко Небрешник, во рамки на филмските де­но­ви “Сее а Париз”. Главната улога во филмот ја игра македонскиот актер Висар Виш­ка.

http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=D133D016A8E25B4F9C1DBCC328589A48

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-