среда, 23 август 2017 10:01:21
Бит Фест

ВЕСТ: Концерти со дуо пијано и рок-музика на „Бит фест“

Admin Bitola август 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ВЕСТ: Концерти со дуо пијано и рок-музика на „Бит фест“
ВЕСТ: Концерти со дуо пијано и рок-музика на „Бит фест“

Вечерва во 20 часот во Завод и Музеј Битола, на “Бит фест” ќе се одржи концерт на класична музика со Татјана Божиновска и Билјана Димовска.

Концертот е насловен “Популарни звуци на пијано”, а содржи обработки на популарни балетски и оперски дела за дуо пијано.
Во 20 часот во Културниот центар “Магаза” ќе биде промовирана монографијата “Животот е музика” на Георги Здравев, а во 20,30 часот на Летната сцена -Тумбе кафе ќе се одржи поетско-музичката манифестација “Засекогаш присутни”.
Во 22 во Пациото на Завод и Музеј ќе има рок концерт на групата “Б-52”.

http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=930D0889D9A1E0458029387DF8ACA472

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-