петок, 22 септември 2017 04:51:47
Бит Фест

Вечер: Театарска пародија, изложба, концерт…

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Вечер: Театарска пародија, изложба, концерт…
Вечер: Театарска пародија, изложба, концерт…

Во рамките на Битолското културно лето денеска во 11 часот во НУУБ Свети Климент Охридски – Битола ќе се одржи настанот Денови на европска култура во Битола”. Пред битолчани ќе биде претставено културното богатство на Франција, Полска, Австрија и САД.

Во 20 часот во Културниот центар Магаза, пак, ќе се отвори самостојна изложба на Владимир Темков. Во истиот термин во Народниот театар – Битола на репертоар е актуелната пародија Ни ваму, ни таму” со актерите Љупчо Тодоровски – Упа и Симеон Дамевски – Мони, самостоен проект изведен во МНТ.

На летната сцена Тумбе кафе (21 часот) ќе се одржи и проекција на филм во рамките на отвореното летно кино, а во 21.30 во дворот на Културниот центар Магаза, Келтикум ансамбл ќе овозможи прекрасна Вечер на сефардски песни”.

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=95F6812124080B4487624405C410331B

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-