понеделник, 21 август 2017 17:45:32
Бит Фест

Вечер: Претстава, инсталација, концерт…

Admin Bitola јули 9, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Вечер: Претстава, инсталација, концерт…
Вечер: Претстава, инсталација, концерт…

Настаните од Битолското културно лето денеска започнуваат во 10 часот во античкиот локалитет Хераклеја, каде што ќе се одржи уметничката манифестација “Детските очи гледаат кон Хераклеја”
.
Станува збор за разговор на дете со својот родител-актер за историјата и приказната за Хераклеја… Во 20 часот во организација на здружението на граѓани “Арт лајв” на Широк Сокак присутните ќе можат да ја проследат ликовната инсталација Побегни”. На дел од шеталиштето ќе биде поставена голема црна коцка исполнета со 5 големи слики, техника масло на платно, со големина 2 на 2 метри.

Целта на оваа коцка е гледачот да влезе внатре, да го пронајде својот мир барем на неколку минути”, вели авторката Мирјана Бубевска.

Во Народниот театар – Битола во 21 часот гостува Драмски театар од Скопје со претставата Македонска крвава свадбаа, а во 22 часот на летната сцена Тумбе кафе ќе се одржи концерт на групата Стрес.

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=7A28D0C22BD1E245B98472B980275800

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-