среда, 23 август 2017 04:15:57
Бит Фест

УТРИНСКИ ВЕСНИК: Поетско музичка вечер на „Бит фест“

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на УТРИНСКИ ВЕСНИК: Поетско музичка вечер на „Бит фест“
УТРИНСКИ ВЕСНИК: Поетско музичка вечер на „Бит фест“

На летната сцена на „Тумбе-кафе“ во рамки на „Бит фест“ вечерва ќе се одржи поетско-музичка вечер во организација на Универзитетскиот литературен клуб „Дениција“ ПФБТ УКЛО со учество на студенти и професори поети од Универзитетот „Св. Климент Охридски“ од Битола и реномирани поети од Друштвото на писатели на Битола. Стручно жири, составено од проф. д-р Јордан Стојаноски, проф. д-р Димитар Пандев и проф. д-р Валентина Гулевска, како и публиката ќе доделат награди.

Во Културниот центар „Магаза“ вечерва во 21 часот ќе биде промовиран документарниот филм „Бит фест – културолошка рефлексија на времето 2006-2013“, кој го прикажува развојот на битолскиот летен фестивал низ годините.

Во 21 часот во Пациото на Завод и музеј ќе се одржи фестивал на староградски песни „Серенада на Широк сокак медитерана“.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=5C589EAAA91F674DB5E89B109A0A1FCC

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-