понеделник, 21 август 2017 17:53:33
Бит Фест

Утрински весник: „Напладне во чаршија“ на „Битфест“

Admin Bitola јули 30, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински весник: „Напладне во чаршија“ на „Битфест“
Утрински весник: „Напладне во чаршија“ на „Битфест“

На вториот ден од одржувањето на 43. Републички фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ во Битола, денеска публиката од 10 до 18 часот ќе има можност да добие или да ги прошири своите сознанија за фолклорот на Семинарот за традиционална музика и игра што ќе се одржува во студентскиот дом „Кочо Рацин“. Планирани се и богати фолклорни презентации под наслов „Напладне во чаршија“ што ќе се случуваат во Старата битолска чаршија со почеток во 11 часот.

Вечерта на традиционална музика и игра ќе почне на Ракометното игралиште во градот со почеток во 20 часот каде што ќе настапат ансамбли од Македонија, Словенија, Хрватска и Полска, а ќе заврши со вокално-инструменталната вечер „ Ехо од дамарите“, која ќе се одржи во Културниот центар „Магаза“ со почеток во 22,30 часот.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=DF9930FF9741494E8CA84A15D6474A0E

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-