сабота, 19 август 2017 07:35:59
Бит Фест

Утрински весник: „Македонска крвава свадба“ на „Бит фест“

Admin Bitola јули 9, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински весник: „Македонска крвава свадба“ на „Бит фест“
Утрински весник: „Македонска крвава свадба“ на „Бит фест“

Настаните кои се дел од битолското културно лето денеска започнуваат уште во претпладневните часови. Во 10 часот во античкиот локалитет Хераклеја ќе се одржи уметничката манифестација „Детските очи гледаат кон Хераклеја“, чија цел е запознавање на најмладата генерација со своите историски корени и традиции за Битола, т.е. за Хераклеја.

Во 20 часот во организација на Здружението на граѓани „Арт лајв“ на Широк сокак ќе биде презентирана инсталацијата „Побегни“, чиј носител е Мирјана Бубевска. На дел од сокакот ќе биде поставена голема црна коцка – еден вид кабина чија внатрешност ќе биде исполнета со големи слики, а целта на коцката, според авторката, е гледачот да влезе внатре, да го пронајде својот мир барем на неколку минути, да биде поблиску до нејзиниот свет. Во 21 часот, во Народниот театар – Битола, Драмски театар од Скопје ќе ја изведе претставата „Македонска крвава свадба“, а во 22 часот на летната сцена „Тумбе-кафе“ ќе одржи концерт групата „Стрес“.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=F04F3943FDCA1444907E0CD65797B998

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-