сабота, 19 август 2017 07:35:13
Бит Фест

Утрински весник: „Калеидоскоп“ и „Изворно од Македонија“

Admin Bitola јули 8, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински весник: „Калеидоскоп“ и „Изворно од Македонија“
Утрински весник: „Калеидоскоп“ и „Изворно од Македонија“

На програмата на „Бит фест“ и денеска е работилницата за стрип „Калеидоскоп“, која во 10 часот ќе продолжи да се одвива во Културниот центар „Магаза’.

Во 18 часот, пак, на детското игралиште во Градскиот парк, во организација на Здружението на граѓани „Мали херои“, ќе започне едукативната работилница „Средба еднаш, засекогаш другари“, посветена на дружењето на младите со животните.

На античкиот локалитет Хераклеја во 20,30 часот ќе се одржи концерт на изворна македонска музика „Изворно од Македонија“, а од 21 часот, на летната сцена на Тумбе-кафе ќе продолжат проекциите на „Отворено летно кино“.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=D327D544CF3934408D2F70EB4F7F8B09

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-