среда, 23 август 2017 04:18:20
Бит Фест

УТРИНСКИ ВЕСНИК: Изложби „Иконографија“ и „Фолклор“ на „Бит фест“

Admin Bitola август 17, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на УТРИНСКИ ВЕСНИК: Изложби „Иконографија“ и „Фолклор“ на „Бит фест“
УТРИНСКИ ВЕСНИК: Изложби „Иконографија“ и „Фолклор“ на „Бит фест“

Вечерва во рамките на програмата на „Бит фест“ во Културниот центар „Магаза“ во 20 часот ќе биде отворена изложба на икони „Иконографија“, која е дел од проектот „1.700 години од Миланскиот едикт“. Ќе бидат презентирани дела на Славица Михаилова и Георги Хаѕис. Во 20,30 часот во Пациото на Завод и музеј ќе се одржи проекција на филмови од младински активизам, а во 21часот во Центарот за култура – Битола ќе биде отворена изложбата „Фолклор“, заеднички проект со Здружението на уметници УМ од Виница. Гостувањето е по иницијатива на Завод и музеј – Битола, а на изложбата ќе бидат претставени слики, цртежи, скулптури и објекти на Гордана Вренцоска, Миливој Симеонов, Дејан Спасов, Соња Димитрова, Катица Алексова, Иво Пецов, Дарко Богданов и Александар Богданов-Чоки. Проектот најпрво беше презентиран во Музејот „Теракота“ во Виница во 2012 година со поддршка од Министерство за култура и од Општина Виница.

Во 20 часот во Центарот за култура ќе се одржи 14. издание на Интернационалниот детски музички фестивал „Тра, ла, ла“.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=2C5303D0E4A11746A6E2DA03A187C7B0

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-