недела, 20 август 2017 06:06:02
Бит Фест

Утрински весник: Изложба на фотографии, олдтајмери и концерти на „Бит фест“

Admin Bitola јули 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински весник: Изложба на фотографии, олдтајмери и концерти на „Бит фест“
Утрински весник: Изложба на фотографии, олдтајмери и концерти на „Бит фест“

Денеска во рамките на „Бит фест“ на плоштадот „Магнолија“ во 10 часот ќе биде поставена изложба на олдтајмери. Во 11 часот, пак, во малата сала во Центарот за култура, под наслов „Мојата прикаска“, ќе се одржи работилница за фотографија на „Фотокино клуб“ од Битола. Фотографот Драги Неделчевски со повеќе од 150 фотографии ќе ја раскажува својата фотографска и животна приказна. Вечерта во 19,30 часот, на игралиштето на урбаната заедница „Димитар Влахов“, а во рамките на „Денови на ромската култура“, ќе биде поставена изложба и ќе се одржи и концерт.

Во 20 часот, пак, ќе се одржи поетски фестивал „Поетски синтези“, а поетската вечер во „Магаза“ ќе биде исполнета со колаж на поезија од 19 и 20 век. Во 20,30 часот во Завод и музеј на Битола ќе се одржи концерт на Мандолинскиот оркестар при КУД „Стив Наумов“Во 21 часот, вечерта ќе заврши на плоштадот „Магнолија“ со „Олд скул фест“.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=7D0A4B824317E948B9DC7B74D456084B

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-