понеделник, 21 август 2017 17:52:06
Бит Фест

Утрински весник: Интеркултурна вечер на „Бит фест“

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински весник: Интеркултурна вечер на „Бит фест“
Утрински весник: Интеркултурна вечер на „Бит фест“

Во Културниот центар „Магаза“, во рамките на „Бит фест“, вечерва во 19 часот ќе се одржи Интеркултурна вечер, во организација на Здружението на граѓани „Together Macedonia“, каде што присутните гости од различни земји ќе имаат можност да се запознаат со традицијата, музиката за секој од презентираните региони.

Во 21 часот во Центарот ќе биде промовирана книгата „Од мој агол“ на новинарот Менде Младеновски во која се поместени 46 негови колумни објавени на страниците на „Битолски весник“ во 2012 година. Промотори се: професор Томе Груевски, новинарот и публицист Панде Манојлов, главниот и одговорен уредник на „Дневник“, Дарко Јаневски, и помошникот на главниот уредник на „Нова Македонија“, Марјан Велевски.

Во рамките на фестивалот „Ренесанс“ во 20 часот во „Магаза“ ќе започне перформансот „Кантервилскиот дух“ од Оскар Вајлд

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=028C73E9995FF44BBF08E3491C62CF85

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-