среда, 23 август 2017 04:20:37
Бит Фест

Утрински весник: Етнофилмови во „Магаза“ на „Битфест“

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински весник: Етнофилмови во „Магаза“ на „Битфест“
Утрински весник: Етнофилмови во „Магаза“ на „Битфест“

На 43. Републички фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ денеска на терасата на Домот на АРМ во Битола со почеток во 20 часот ќе се одржи „Вечер на староградска музика и игра“ каде што ќе настапат групи од Прилеп, Штип, Битола, Велес, Гевгелија, Полска и Словенија.

Фестивалот е во рамки на „Битфест“, а денеска освен Семинарот за традиционална музика и игра и фолклорни презентации во Старата битолска чаршија, ќе се одржи и проекција на етнофилмови во Културниот центар „Магаза“ со почеток во 22 часот.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=46914EC3A5C435418DE73DE8F9046FB3

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-