недела, 22 октомври 2017 21:05:35
Бит Фест

Утрински Весник: Џез и „Поетски синтези“ на „Бит фест“

Admin Bitola август 23, 2012 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Утрински Весник: Џез и „Поетски синтези“ на „Бит фест“
Утрински Весник: Џез и „Поетски синтези“ на „Бит фест“

На програмата на „Бит фест“ денеска се четири настани.

На ракометното игралиште во Битола во 21 часот ќе започне концертот на Влатко Лозановски со кој ќе стартува неговата концертна турнеја на која ќе го промовира новиот албум „Преку седум мориња“.

Концерт на џез-музика, пак, во изведба на џез-составот „Sethstat“ публиката ќе може да проследи во Културниот центар „Магаза“ во 22 часот.

Во текот на денот ќе се одвива и започнатиот Интернационален младински арт-фестивал „Битола отворен град“, како и поетскиот фестивал „Поетски синтези“. (К.Р.)

http://grid.mk/read/article/801946/djez-i-poetski-sintezi-na-bit-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-