сабота, 19 август 2017 07:27:44
Бит Фест

Тв Тера: Ѕвончињата го воодушевија Битолчани

Admin Bitola јули 8, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Ѕвончињата го воодушевија Битолчани
Тв Тера: Ѕвончињата го воодушевија Битолчани

Во рамките на Битфест синоќа во концертната сала на музејот се одржа концертот Музичко виножито на Детскиот хор „Ѕвончиња”. На концертот настапуваа голем број на деца од Битола кои се членови на детскиот хор, но за прв пат оваа година и учесници од Прилеп.

Концертот беше под диригентска палка на Марина Коруновска, која изјави дека е огромно задоволство да се работи со талентирани и музикални деца. Имено детскиот хор Ѕвончиња постои 7 години и брои околу 70 членови.

http://www.tera.mk/2013070567018/ritamotnagradot/vonchinjata-go-voodushevija-bitolchani

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-