среда, 23 август 2017 04:21:19
Бит Фест

Тв Тера: Започна фестивалот Ренесанс

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Започна фестивалот Ренесанс
Тв Тера: Започна фестивалот Ренесанс

Во рамките на Бит Фест започна фестивалот Ренесанс, кој претставува мултимедијален проект и опфаќа настапи на бендови, дџ-и, изложба на фотографии, изложба на оригами, стрип бордови и театар на сенки. Во Камарите до 13- ти овој месец се одржува Либротеката тоест размена на книги, списанија, уметнички ракотворби, слики, цд-а, а атмосферата ја загреваше диџеј Сир Гоце.

Во кафе бар Порта Џез е поставена изложба на фотографии и посетителите ќе може да ја погледнат до 20 ти ти јули. Истовремено самото отварање се одржа со Afro & Disco Night и
диџеј сетот на Александар Попоски & Димитар Додовски .

Идејата за самиот фестивал е поттикната од потребата за уметнички израз, претендирајќи пред се локални артисти, независно од правецот на уметноста во кој делуваат. Фестивалот е замислен како дружење и разменување на идеи помеѓу артистите и публиката. Истиот претставува независен уметнички проект.

http://www.tera.mk/2013071167257/ritamotnagradot/zapochna-festivalot-renesans

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-