недела, 22 октомври 2017 20:58:47
Бит Фест

Тв Тера: Заеднички концерт на женскиот и мешаниот хор при КУД Стив Наумов

Admin Bitola јули 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Заеднички концерт на женскиот и мешаниот хор при КУД Стив Наумов
Тв Тера: Заеднички концерт на женскиот и мешаниот хор при КУД Стив Наумов

Битолското културно лето „БитФест” понуди и целовечерен концерт на мешаниот и женскиот хор на КУД „Стив Наумов” кој се одржа во пациото на Завод и Музеј-Битола.

После 10 дневната турнеја на мешаниот хор во Корзика, и битолчани имаа можност да уживаат во делата на Јаков Аркадел, Стеван Мокрањац, Тодор Скаловски и Стефан Гајдов.

Младинскиот женски хор на КУД „Стив Наумов” исполни дела од Бах, Реј Чарлс, Гусеин Ли и други композитори.

КУД Стив Наумов кој следната година ќе прославува јубилеј од 70 години постоење, го потврдува епитетот бренд на Битола но и музички Амбасадор насекаде низ светот.

http://www.tera.mk/2013070266920/ritamotnagradot/zaednichki-koncert-na-zhenskiot-i-meshaniot-hor-pri-kud-stiv-naumov

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-