понеделник, 21 август 2017 17:50:42
Бит Фест

Тв Тера: Целовечерен концерт на Плетенка

Admin Bitola јули 8, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Целовечерен концерт на Плетенка
Тв Тера: Целовечерен концерт на Плетенка

Во рамките на Бит Фест асоцијацијата за фолклор Плетенка во античкиот локалитет Хераклеја одржаа целовечерен концерт.
Оваа година програмата беше збогатена со настапот на гостите фолклорното друштво од република Бугарија-Граовска младост.

Уште една вечер помина во знакот на негувањето и пренесувањето на македонскиот фолклор кој е еден од најсилните елементи за нашето постоење.
Изминатиов период тие гостуваа во Турција, а следува концертната турнеја во Хрватска.

Асоцијацијата за фолклор Плетенка со многубројните концертни настапи и гостувања ширум светот остануваат амбасадори на македонското фолклорно наследство и репрезенти на македоснката култура.

http://www.tera.mk/2013070567020/ritamotnagradot/celovecheren-koncert-na-pletenka

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-