среда, 20 септември 2017 11:27:14
Бит Фест

Тв Тера: Трета среќа за Стефановски и Тадиќ-конечно заеднички концерт во Хераклеа

Admin Bitola август 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Трета среќа за Стефановски и Тадиќ-конечно заеднички концерт во Хераклеа
Тв Тера: Трета среќа за Стефановски и Тадиќ-конечно заеднички концерт во Хераклеа

Пред преполниот амфитеатар на Хераклеја Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ го изведоа својот концерт.

-Ова е прв пат да настапуваме со Мирослав заедно во Хераклеја иако два пати претходно требаше да свириме тука но временските услови не ни дозволуваа.Но ете сега трета среќа ,не послужи времето-истакна Влатко во интервјуто за Тера.

Тадиќ истакна дека го припрема новиот материјал и заедно со Стефановски и македонската Филхармонија како и со Теодосиј Спасов,ќе настапат на затварањето на скопскиот џез фестивал.

Инаку ова е првиот заеднички концерт на Тадиќ и Стефановски оваа година.

Битолската публика уживаше во обработките на македонските песни и маестралната изведба на двајцата виртуози на гитара.

Неда Маретиќ

http://www.tera.mk/2013080968536/aktuel/treta-srekja-za-stefanovski-i-tadikj-konechno-zaednichki-koncert-vo-heraklea

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-