среда, 23 август 2017 04:25:13
Бит Фест

Тв Тера: Традицонална смотра на асоцијација 615

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Традицонална смотра на асоцијација 615
Тв Тера: Традицонална смотра на асоцијација 615

Асоцијација 615 традиционално по трет пат ја повикaa целата младина на реонот на Битола и пошироко на СМОТРА vol.3, во војничкиот ресторан во поранешната касарна.

Во три годишното постоење асоцијација 615 имаат остварено преку 20 тина проекти и поддржано уште плус 10 тина.

Нивното мото е- Не ја конзумирај културата – креирај нова, здружението отворено е за сите индивидуалци и групи кои преферираат да прават креативни “ментални” вежби, за сите кои сакаат да се изразат преку било која уметничка форма.

Смотрата се одвиваше под врховно раководство за електронска музика предводено од:
Генерал Мајор – ФЛУДЕР,
Бригаден Генерал – ДЕЈАН ДЕКС и
Генерал Потполковник – САМОИЛ РАДИНСКИ.

Примарната цел ја остварува преку организирање на културно уметнички настани на алтернативни места со минимални услови – (запуштени фабрики, подземни гаражи, куќи во изградба) каде што ги промовира своите членови, но и други артисти.

http://www.tera.mk/2013071167258/ritamotnagradot/tradiconalna-smotra-na-asocijacija-615

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-