среда, 23 август 2017 10:05:39
Бит Фест

Тв Тера: Традиционална интеркултурна вечер на Together Macedonia

Admin Bitola јули 18, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Традиционална интеркултурна вечер на Together Macedonia
Тв Тера: Традиционална интеркултурна вечер на Together Macedonia

Во организација на здружение на граѓани Together Macedonia, а како дел од програмата на БИТ ФЕСТ во Културниот центар Магаза се одржа интеркултурна вечер .

Со овој настан на битолчани им се доловува дел од различните култури на другите земји.

Идејата потекна од дејствувањето на Together на локално и интернационално ниво со што младите имаат можност да учествуваат на интернационални настани и да дејствуваат надвор од својата земја, а притоа имаат можност непосредно да запознаат други култури.

Најдобриот начин за запознавање на културата на некоја земја е нејзината традиционална храна и пијалок. Гостите имаа можност да се запознаат со традицијата на земјите, како и да слушаат типична музика за секој од регионите кои беа претставени.

Овој настан Together Macedonia го организира со поддршка на конзулатите и здруженијата на други земји кои се наоѓаат во Битола, како и со поддршка од странски волонтери кои својот Европски волонтерски сервис го спроведуваат во нашиот град и млади граѓани кои биле на ЕВС во некои од европските држави.

http://www.tera.mk/2013071767528/ritamotnagradot/tradicionalna-interkulturna-vecher-na-together-macedonia

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-