недела, 20 август 2017 06:17:41
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Сенките не’ одминуваат- поетска вечер со Никола Маџиров

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Сенките не’ одминуваат- поетска вечер со Никола Маџиров
ТВ ТЕРА: Сенките не’ одминуваат- поетска вечер со Никола Маџиров

Битолчани уживаа во поетската вечер со Никола Маџиров, но и актерите Митко С. Апостоловски и Верица Недеска Трајкова. Културниот центар Магаза каде се оджа овој настан во рамките на Битолско културно лето, беше преполн битолчани, вљубеници во пишаниот збор и почитувачи на делото на Маџиров.

Никола Маџиров е еден од најценетите поети на денешницата, многупати наградуван во земјава и надвор. Неговата поезија е преведена на повеќе јазици и објавувана е во неколку избори и антологии на македонската поезија.

http://www.tera.mk/2013081368705/ritamotnagradot/senkite-ne-odminuvaat-poetska-vecher-so-nikola-mairov

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-