среда, 20 септември 2017 11:24:40
Бит Фест

Тв Тера: Самостојна изложба на Владимир Темков

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Самостојна изложба на Владимир Темков
Тв Тера: Самостојна изложба на Владимир Темков

а љубителите на уметноста во рамките на најдолгото културно лето во Македонија Бит Фест, се одржа самостојната изложба на реномираниот уметник Владимир Темков.

Во одбележувањето на повеќегодишната работа на поле на уметноста и 30 години од првата самостојна изложба,спаѓа и оваа изложба токму во нашиот град.

Бил учесник на многу колонии меѓу кои- во Кавдарци, Охрид, Бугарија, Босна и Херцеговина и многу други.

Учесник на повеќе групни изложби во државата и во повеќе места низ светот. Реализирал повеќе проекти од областа на уметноста и има учествувано на повеќе мегународни конференции.

http://www.tera.mk/2013071267336/ritamotnagradot/samostojna-izlozhba-na-vladimir-temkov

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-