четврток, 21 септември 2017 01:31:59
Бит Фест

Тв Тера: Ризница на вегетаријански вкусови

Admin Bitola јули 18, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Ризница на вегетаријански вкусови
Тв Тера: Ризница на вегетаријански вкусови

Здружението за заштита на животните и животната средина Мали Херои Битола во рамките на БИТ ФЕСТ 2013 одржа настан под името “Ризница на Вегетаријански Вкусови” каде се промовираа специјалитети без месо.Настанот се одржа во културниот центар Магаза, на кој присуствуаа голем број на битолчани.

Во склоп на настаните, кои ова лето ги организира здружението Мали Херои, е и изложбата на фотографии чија приоритетна цел е да им се прикаже на граѓаните природата и забавата со интересни доживувања преку забава со домашните миленици.

Изложбата беше збогатена со настап на групата „Стиховно војување” активни челнови на Мали Херои.
Инаку ова е здружение на граѓани, чија цел е заштита на животните и животната средина, кое функционира неколку години во нашиот град.

http://www.tera.mk/2013071767531/ritamotnagradot/riznica-na-vegetarijanski-vkusovi

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-