сабота, 19 август 2017 07:24:31
Бит Фест

Тв Тера: Ретроспективна изложба 10 години Арт Поинт Гумно

Admin Bitola август 5, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Ретроспективна изложба 10 години Арт Поинт Гумно
Тв Тера: Ретроспективна изложба 10 години Арт Поинт Гумно

Во рамките на битолското културно лето Битфест во културниот центар Магаза се одржа ретроспективна изложба по повод 10 години на Арт Поинт Гумно.На изложбата беа презентирани дела на уметници создадени за време на истоимената ликовна колонија кои се дел од нејзината колекција.

Организатор на колонијата е меѓународниот центар за уметност Арт поинт гумно чие седиште се наоѓа во село Слоешница Демирхисарско.Почнувајќи од 2003 година во Слоешница престојуваа и твореа повеќе од 40 афирмирани уметници од целиот свет.

http://www.tera.mk/2013080368260/ritamotnagradot/retrospektivna-izlozhba-10-godini-art-point-gumno

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-