среда, 23 август 2017 10:05:56
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Работилница за филм- Зад филмската камера

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Работилница за филм- Зад филмската камера
ТВ ТЕРА: Работилница за филм- Зад филмската камера

Во малата сала на Центарот за култура се одржа работилницата за филм насловена „Зад филмската камера”. Настанот го организираше здружението Фото кино клуб Битола.
Предавачи беа: М-р Горан Наумовски, Декан на факултетот за сценски дизајн УАУ ЕФА ЕСРА и асистентот Тони Стојановски од ЕСРА Скопје.

На работилницата се зборуваше за перцепцијата на филмската слика, филмската фотографија, актерскиот портрет, анатомија на лице и светлосна композиција и слично.

http://www.tera.mk/2013080668449/ritamotnagradot/rabotilnica-za-film-zad-filmskata-kamera

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-