понеделник, 21 август 2017 17:48:23
Бит Фест

Тв Тера: Промовирана книгата ЗА СИТЕ МОИ КРАЕВИ на писателот Александар Крстев

Admin Bitola јули 18, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Промовирана книгата ЗА СИТЕ МОИ КРАЕВИ на писателот Александар Крстев
Тв Тера: Промовирана книгата ЗА СИТЕ МОИ КРАЕВИ на писателот Александар Крстев

Ја пронајде ли твојата летна љубов… Љубиш ли воопшто? Во кое годишно време?”

„Денес никој не сака да се исповеда,најмалку за љубовта-но писателот Крстев сака. Денес никој не сака да зборува за болките и лузните што љубовта ги остава, туку сака да ги заборави.Александар Крстев- не. Тој сака и да зборува и да не ги заборави болните лузни. Во рамките на Битолското културно лето Бит фест во малата сала на Центарот за култура беше промовирана неговата збирка од поеми ЗА СИТЕ МОИ КРАЕВИ .

Настани од секојдневието на животот од Крстев, беа темите за кои пишува во неговото дело.Инаку ова е прво дело на писателот Александар, за кое писателот Венко Андоновски ке истакне-
Во име на таа невиност на перцепцијата и интимата на јазичен чин, го поздравувам ова литературно првенче и допрва очекувам името Александар Крстев да стане дел од номенклатурата на убавите вредности на современата македонска литература,

http://www.tera.mk/2013071767529/ritamotnagradot/promovirana-knigata-za-site-moi-kraevi-na-pisatelot-aleksandar-krstev

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-