сабота, 19 август 2017 07:34:25
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Промоција на книгата Меѓа

Admin Bitola август 17, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Промоција на книгата Меѓа
ТВ ТЕРА: Промоција на книгата Меѓа

Во малата сала на Завод и Музеј беше промовирана книгата „Меѓа” од Никола Петровски.„Меѓа” содржи искрени записи за времето кое авторот го поминал во медитативен разговор со ехото на нејасниот говор на емоциите барајќи спокојство во длабочината на сопствената душа.Книгата се состои од селекција на песни на Петровски пишувани во еден подолг период.Промотор на книгата беше професор Вилма Костовска.
Промоцијата беше збогатена со вокално камерниот ансамбал Ad libitum art.

http://www.tera.mk/2013081568787/ritamotnagradot/promocija-na-knigata-megja

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-