среда, 23 август 2017 10:03:37
Бит Фест

Тв Тера: Приказна преку фотографија, на Драги Неделчевски

Admin Bitola јули 4, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Приказна преку фотографија, на Драги Неделчевски
Тв Тера: Приказна преку фотографија, на Драги Неделчевски

Работилницата за фотографија со наслов -Мојата прикаска, во рамките на Бит Фест, се одржа викендов пред многубројната публика, љубители на добрата фотографија.

Фотографот Драги Неделчевски со повеќе од 150 фотографии ја раскажува својата фотографска и животна приказна,невообичаено патување во светот на фотографијата. Фотографијата како феномен кој последниве 180 години сосема го смени начинот на кој човекот го гледа светот околу себе, Драги Неделчевски ја доживува на свој начин.

Оваа работилница е плод на долгогодишната соработка меѓу Фото Кино Клуб Битола и авторот на ова предавање, поучно за почетниците, интересно за поискусните, а инспиративно за сите – тоа е светот на фотографијата на Драги Неделчевски.

http://www.tera.mk/2013070366959/ritamotnagradot/prikazna-preku-fotografija-na-dragi-nedelchevski

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-