среда, 23 август 2017 04:27:28
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Претставата Лола, за отварање на Интимен театар

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Претставата Лола, за отварање на Интимен театар
ТВ ТЕРА: Претставата Лола, за отварање на Интимен театар

Претставата Лола на Софија Ристевска премиерно беше изведена во новиот простор на Интимен театар.
Приказна за жени жртви на семејно насилство, како и од статии во жолтите рубрики по весниците. Тие говорат за убиства, изневерувања и финансиски малверзации.

Главната улога ја толкува Македонка Илиевска која ја портретира хероината, жена која се обидува да преживее во време на ЕКОНОМСКА, ПОЛИТИЧКА и ДУХОВНА КРИЗА.

Покрај Лола досега во продукција на овој театар се и-Лили, Љубовницата, Љубовта е демоде .

Во претставата Ристевска сака да покажe до каде е подготвен еден човек да оди во својата борба за сурова егзистенција, кога е исфрлен на работ на општествените маргини и кога нема избор за преживување

Премиерата на „Лола” беше на фестоивалот Knots во Аргентина.

http://www.tera.mk/2013080668450/ritamotnagradot/pretstavata-lola-za-otvaranje-na-intimen-teatar

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-