среда, 23 август 2017 04:13:48
Бит Фест

ТВ ТЕРА: После 6 години повторно во Битола-Серенада медитерано на Широк Сокак

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: После 6 години повторно во Битола-Серенада медитерано на Широк Сокак
ТВ ТЕРА: После 6 години повторно во Битола-Серенада медитерано на Широк Сокак

После пауза од 6 години, повторно се возобновви фестивалот -Серенада Медитерано на Широк Сокак.
Оваа година е во рамките на Бит Фест а организаторите Арт Мастер Медиа се надеваат дека од следната година овој фестивал повторно ќе прерасне во традиционален и ќе се одржува секоја година без прекин.

Песните беа новокомпонирани,но се испеаа и препознатливите хитови од изминатите изданија.
serenada 2
Една од најслушаните песни до претходните изданија на Серенада беше Мојата серенада која ја испеа Гоце Николовски а на ова издание ја испеа неговиот син Сандро.

 Битола е град на серенадите , континуитетот на одржување на овој фестивал треба да продолжи-истакна Драган Мијалковски.
serenada 3
Во Битола повторно запеа и Горан Тодоровски, кој остави силен печат на фестивалот со композицијата „Пусти мерак Ратке”, како една од најслушаните песни од претходните изднаија.На манифестацијата беше пристуна и Ратка жената по која е напишан овој безвременски хит.

Од одржувањето на првиот фестивал на Серенадата во 1993 година фестивалот годинава слави 20-годишен јубилеј.

http://www.tera.mk/2013081468740/ritamotnagradot/posle-6-godini-povtorno-vo-bitola-serenada-mediterano-na-shirok-sokak

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-