среда, 20 септември 2017 11:24:48
Бит Фест

Тв Тера: После 6 години повторно Серенада на Широк Сокак

Admin Bitola август 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: После 6 години повторно Серенада на Широк Сокак
Тв Тера: После 6 години повторно Серенада на Широк Сокак

Oд оваа година после пауза од 6 години, повторно се возобновува фестивалот Серенада на Широк Сокак но со ново име-Серенада Медитерано на Широк Сокак.
Оваа година е во рамките на Бит Фест а организаторите Арт Мастер Медиа се надеваат дека од следната година овој фестивал повторно ќе прерасне во традиционален и ќе се одржува секоја година без прекин.

Песните ќе бидат новокомпонирани а како што истакнаа организаторите, целта е да се одржи континуитетот на традицијата серенадите да се пеат токму во Битола.
Да се потсетиме најслушани песни од претходните изданија на Серенада беа Ратка на Горан Тодоровски и Мојата серенада која ја испеа Гоце Николовски.

http://www.tera.mk/2013073168174/ritamotnagradot/posle-6-godini-povtorno-serenada-na-shirok-sokak

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-