недела, 20 август 2017 06:08:19
Бит Фест

Тв Тера: По четврти пат- поетски фестивал

Admin Bitola јули 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: По четврти пат- поетски фестивал
Тв Тера: По четврти пат- поетски фестивал

Во рамките на Бит фест по четврти пат оваа година се одржа поетскиот фестивал Поетски синтези.
Поетската вечер во магазата беше исполнета со колаж на поезија од 19 – 20 век: Константин Миладинов, преку Кочо Рацин и Коле Неделковски, до Ацо Шопов, Анте Поповски, Гане Тодоровски, Матеја Матевски, Радован Павловски, Светлана Христова Јоциќ, Веле Смилевски.

Во рамките на „Поетски синтези” – поетскиот фестивал се одржа симпозиум на тема: „Влијанието на поезијата врз современото”.

На свеченото отворање на фестивалот како и на симпозиумот свои излагања имаа повеќе реномирани поети.

Поетски синтези има тенденција да прерасне во меѓународен поетски фестивал.

http://www.tera.mk/2013070266916/ritamotnagradot/po-chetvrti-pat-poetski-festival

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-