понеделник, 21 август 2017 17:54:13
Бит Фест

Тв Тера: Одбележани деновите на ромската култура

Admin Bitola јули 4, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Одбележани деновите на ромската култура
Тв Тера: Одбележани деновите на ромската култура

На битолскиот баир , на игралиштето на урбаната заедница „Димитар Влахов, традиционално како секоја година во рамките на Бит Фест, беа одржани деновите на ромската култура.

-Ова е мултиетничка средина каде треба да се негува соработката и да се искористи позитивното од разликите на етничките заедници-истакнаа од невладината Баирска светлина.

Преку изложба на фотографии ја пренесоа нивната традиција. Спомени, стари слики од ромска историја.
-Ние имаме посебна култура, ние не сме злонамерни луѓе, ние сме еден мирен народ и едноставно она што сакаме е да живееме убаво-истакна Северџан Амизовски.

Музичката програма беше застапена на оваа манифестација.

Деновите на ромска култура по втор пат се одржуваат во рамките на битолското културно лето .

http://www.tera.mk/2013070366958/ritamotnagradot/odbelezhani-denovite-na-romskata-kultura

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-