сабота, 19 август 2017 07:14:10
Бит Фест

Тв Тера: Од мој агол-книга со колумни на Менде Младеновски

Admin Bitola јули 16, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Од мој агол-книга со колумни на Менде Младеновски
Тв Тера: Од мој агол-книга со колумни на Менде Младеновски

Книгата „Од мој агол”на авторот Менде Младеновски се објавува во рамките на едицијата „Поводи и погледи”.

Во книгата на битолскиот новинар и уредник на Битолски весник , поместени се 46 колумни иснпирирани од секојдневието.

Книгата ја промовираа нејзините рецензенти, професорот по новинарство и комуникологија Проф. Томе Груевски и познатиот битолски новинар и публицист Панде Манојлов и помошникот на главниот уредник на „Нова Македонија” – Марјан Велевски.

Овие колумни Младеновски ги има објавено на страниците на Битолски весник во 2012 година.

http://www.tera.mk/2013071567461/ritamotnagradot/od-moj-agol-kniga-so-kolumni-na-mende-mladenovski

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-