среда, 20 септември 2017 11:14:14
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Низ Битола со либето-музичко поетски перформанс на Петар Горко

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Низ Битола со либето-музичко поетски перформанс на Петар Горко
ТВ ТЕРА: Низ Битола со либето-музичко поетски перформанс на Петар Горко

Битола, бабам Битола,
таму се живот живее!
Таму се живот живее,
таму се јаде и пие…

Битола е опеана во многу песни а синоќа битолскиот актер Петар Горко ја живеа битолската чаршија во едно ново светло преку пренесувањето на дел од најубавите македонски староградски песни пред битолската публика. Заедно со група Калабалак се потсетивме на македонското културно музичко богатство.

Преку Музичко поетската манифестација„ Низ Битола со либето” Горко, за момент не врати во времето кога битолската чаршија беше местото каде имаше најголема раздвиженост во нашиот град.Се потсетивме и заедно со Горко и Калабалак ги пеевме-Битола бабам Битола, Ако одам во Битола,Ах каде е мојот либе, Нели ти реков моме Донке, Ратка, излези Маре и многу други.

http://www.tera.mk/2013080768486/ritamotnagradot/niz-bitola-so-libeto-muzichko-poetski-performans-na-petar-gorko

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-