среда, 23 август 2017 04:26:06
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Наградата – Книжевен круг во рацете на писателот Иван Чаповски

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Наградата – Книжевен круг во рацете на писателот Иван Чаповски
ТВ ТЕРА: Наградата – Книжевен круг во рацете на писателот Иван Чаповски

Наградата – Книжевен круг која ја додeлува друштвото на писатели на Битола оваа година се доделува на писателот Иван Чаповски.Жири комисијата во состав Ефтим Клетников,Петре Димовски и Кире Неделковски се одлучи токму оваа награда да ја додели на Чаповски заради неговата заслуга во македонската книжевност .

Оваа награда се додeлува по втор пат.Мината година добитник на истата беше писателот Владимир Костов .

Свеченото доделување ќе се одржи на 8 ми август од 20 часот на летната сцена Tумбе Kафе во рамките на манифестацијата Битолски книжевни паметења.

http://www.tera.mk/2013080668447/ritamotnagradot/nagradata-knizheven-krug-vo-racete-na-pisatelot-ivan-chapovski

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-