недела, 22 октомври 2017 21:04:59
Бит Фест

Тв Тера: Награда за најафирмативниот текст за Бит фест

Admin Bitola јули 25, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Награда за најафирмативниот текст за Бит фест
Тв Тера: Награда за најафирмативниот текст за Бит фест

„Општина Битола идниов период ќе распише една награда за најафирмативна содржина во печатените и електорнските медиуми, за содржините кои се случуваат на Бит фест, а потоа ќе дадеме награда на крајот од годината, за најафирмативен текст или осврт или било што или емисија, која што објективно ќе ја покаже работата на општина Битола.Значи за афирмативните текстови ќе направиме награда, овој пат ќе почниме со Бит фест, ќе направиме комисија која ќе ги разгледа сите написи, убедувања, расправи, дилеми ако има, незнам, трибини и т.н, и ќе го разгледуваме односот на луѓето кон содржините, најпрво на Бит фест, а потоа односот на медиумот, новинарот, на крајот на годината кон содржините што ги работи општина Битола.”- вели м-р Владимир Талески градоначалник на Битола.

http://www.tera.mk/2013072467880/aktuel/nagrada-za-najafirmativniot-tekst-za-bit-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-