среда, 23 август 2017 10:10:57
Бит Фест

Тв тера: На кинески јазик Ричард Трети во Битола

Admin Bitola јули 25, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв тера: На кинески јазик Ричард Трети во Битола
Тв тера: На кинески јазик Ричард Трети во Битола

На кинески јазик Националниот театар од Пекинг во рамките на битолскиот фестивал на Шекспир ќе ја игра Ричард трети утревечер во античка Хераклеа.
Режисерот на претставата вели дека го поканиле битолскиот театар со претставата Хенри Шести следната година да учествуваат на интернационалниот фестивал за театар кој во месец октомври се одржува во Кина.

http://www.tera.mk/2013072467881/aktuel/na-kineski-jazik-richard-treti-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-