недела, 20 август 2017 06:13:40
Бит Фест

Тв Тера: Музиката на древна индија презентирана во Битола

Admin Bitola август 5, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Музиката на древна индија презентирана во Битола
Тв Тера: Музиката на древна индија презентирана во Битола

Музиката и звукот на древна индија беше доловен преку древните и оригинални инструменти на бендот Sakred sound band кои одржаа свој концерт во магазата.
Освен музичкиот дел програмата беше збогатена со цртање на дланките и рацете со к’на, традиција застапена во сите источни традиции од страна на гостинките од Бугарија.
Битолчани уживаа во карактеристичните звуци на Индија но и се запознаа малку повеќе со филозофијата на ведите преку предавањето на специјалниот гостин .

http://www.tera.mk/2013080368265/ritamotnagradot/muzikata-na-drevna-indija-prezentirana-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-