среда, 23 август 2017 04:18:57
Бит Фест

Тв Тера: Македонски Brass Quartet во рамките на БитФест

Admin Bitola јули 18, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Македонски Brass Quartet во рамките на БитФест
Тв Тера: Македонски Brass Quartet во рамките на БитФест

Како резултат на долгогодишното заедничко музицирање во различни ансамбли, четворицата музичари, членови на оркестарот на МОБ оформија камерен брасс квартет.Битолската публика во рамките на Битфест во КЦ Магаза имаше можност да слушне барокни дела на старите мајстори- Персел, Хендел Бах, но и делата на Равел, Џоплин, Пијацола и многу други.

Составот на Македонскиот Брас Квартет е следен: Стојанче Кочовски прв трубач на МОБ, Александар Златески трет трубач на МОБ и член на ревискиот оркестар при МРТВ, Горан Јанев-хорна, и Владан Дробички тромбон.

Идејата за ширење на музичката брас култура многу брзо е прифатена од страна на организаторите, така што настапуваат насекаде низ Македонија.

http://www.tera.mk/2013071767527/ritamotnagradot/makedonski-brass-quartet-vo-ramkite-na-bitfest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-