сабота, 19 август 2017 07:32:06
Бит Фест

Тв Тера: Куклен театар во детски парк

Admin Bitola јули 16, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Куклен театар во детски парк
Тв Тера: Куклен театар во детски парк

Во рамките на Битфест, во паркот се одржа куклен театар во организација на Дизни кидс а во соработка со креативното катче Бири бам од Битола.На куклениот театар се изведуваа претстави од браќата Грим, по повод 200 години од создавањето на приказните.

Младата публика внимателно ги следеше изведбите на претставите. Инаку, креативното катче Дизни кидс е формирано во 2007 година, каде што членуваат голем број на деца на различни возрасти,и често подготвуваат детски претстави.

http://www.tera.mk/2013071567458/ritamotnagradot/kuklen-teatar-vo-detski-park

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-