недела, 20 август 2017 06:06:43
Бит Фест

Тв Тера: Концерт на Робе Доминика и Поповска Ѓорѓина

Admin Bitola јули 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Концерт на Робе Доминика и Поповска Ѓорѓина
Тв Тера: Концерт на Робе Доминика и Поповска Ѓорѓина

Љубителите на класичната музика во рамките на Бит Фест имаа можност да уживаат во концертот на Поповска Ѓорѓина и Робе Доминика.

Ѓорѓина ,своето основно и средно образование го заврши во класата на проф.Зоран Маневски во ДМУ-Битола.Моментално е студент на ФМУ -Скопје во класата на проф. мр. Љубиша Кировски.

Доминика -основното и средното образование го завршува во класата на проф.Маргарита Татарчевска во ДМУ-Битола.Во моментов е студент во класата на проф. мр. Марија Ѓошевска при ФМУ-Скопје.

Доминика и Ѓорѓина настапуваат на бројни концерти, фестивали и натпревари во Македонија и странство каде се добитници на бројни државни иинтернационални награди и признанија.

http://www.tera.mk/2013070266918/ritamotnagradot/koncert-na-robe-dominika-i-popovska-gjorgjina

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-