среда, 20 септември 2017 11:28:22
Бит Фест

Тв Тера: Концерт на оперската пејачка Чавкопулу Оксана

Admin Bitola јули 4, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Концерт на оперската пејачка Чавкопулу Оксана
Тв Тера: Концерт на оперската пејачка Чавкопулу Оксана

Љубителите на класичната музика имаа можнст во рамките на Бит Фест да уживаат во концертот на оперската пејачка Чавкопулу Оксана од Грција. Концертот со наслов -Музичко патешествие во епохата на Барок,на Битолчани им понуди поголемо запознавање со барокните композитори.

Инаку Оксана е родена во Узбекистан а живее и работи во Грција.

Заврши на државниот ташкентски Конзерваториум, соло пеење, своето образование го продолжува на државниот Конзерваториум во Солун, Грција.

Во нејзиниот репертоар се: оперски арии, романси, главните арии од хорските композиции од композиторите Перголези, Хендл, Бах, Моцарт, Чиморозо, Миноти, Верди, Вагнер, Чајковски, Римски-Корсаков, Дебиси, Скарлати, Албинони, Страдела, Калдара, Чести, Качини.

http://www.tera.mk/2013070366957/ritamotnagradot/koncert-na-operskata-pejachka-chavkopulu-oksana

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-