недела, 20 август 2017 06:11:51
Бит Фест

Тв Тера: Концерт на филхармонијата на Анадолскиот Универзитет

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Концерт на филхармонијата на Анадолскиот Универзитет
Тв Тера: Концерт на филхармонијата на Анадолскиот Универзитет

Еден извонреден концерт претставен пред битолската публика беше гостувањето на филхармонијата при Aнадолскиот Универзитет од Турција во пациото на Завод и Музеј.

Симфонискиот оркестар при овој Универзитет, кој функционира под мотото Образование во текот на целиот живот, е создаден со цел да се приденесе кон универзалниот свет на уметноста .

За диригентот Шенсој ова е исклучителна можност да биде на исто место каде некогаш во овој простор учел Кемал Ататурк.
Битолската публика уживаше во исклучителната вечер на која помеѓу повеќето изведени композиции беше и омилената на Ататурк за Солун.

Овој оркестар со можностите што им ги пружа на членовите со постојаните концерти, турнеи низ светот, покажува тренд на постојан и континуиран развој.
Гостувањето во Битола е дел од турнејата која започна во Сиде и Азербејџан а продолжува во Грција.

http://www.tera.mk/2013071267341/ritamotnagradot/koncert-na-filharmonijata-na-anadolskiot-univerzitet

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-