петок, 22 септември 2017 04:54:31
Бит Фест

Тв Тера: Концерт на Butelion Classicc Chours

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Концерт на Butelion Classicc Chours
Тв Тера: Концерт на Butelion Classicc Chours

Во НУ Завод и музеј Битола, а во рамките на најдолгото и најбогато по содржини културно лето во Македонија, Битфест,се одржа концерт на хорска музика во изведба на битолксиот хор
Butelion Classicc Chours, под диригентска палка на Лилјана Трајковска.

Репертоарот на овој хор е разновиден а пред битолската публика овојпат се претставија со композиции на Бортњански,Мокрањац, Скаловски, Прокопиев и други.

http://www.tera.mk/2013071067175/ritamotnagradot/koncert-na-butelion-classicc-chours

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-