сабота, 19 август 2017 07:29:25
Бит Фест

Тв Тера: Концерт на ансамблот за фолклор Гоце Делчев

Admin Bitola јуни 28, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Тв Тера: Концерт на ансамблот за фолклор Гоце Делчев
Тв Тера: Концерт на ансамблот за фолклор Гоце Делчев

Aнсамблот за фолклор- Гоце Делчев, синоќа во амфитеатарот на Хераклеја, одржаa свој годишен концерт како дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2013.

Богатиот македoнски фолклор го претставија сите групи од ова фолклорно друштво . Oвој концерт е едно заокружување на нивната работа во текот на целата година.

Срцето на над околу 2000 посетители чукаше заедно со ансамблот за фолклор Гоце Делчев во препознатливиот македонски ритам. Негувањето на фолклорот и фолклорните традиции е основа за зачувување на сопствениот идентитет.

Вечер на програмата на БИТ ФЕСТ од 20 часот ќе се одржи Осмиот интернационален фестивал на улични артисти Баскерфест 2013 ,во организација на здружението на граѓани one way.

Спектакл за 2013 е гостување на трупа од Италија – вертикален танц.

Во рамките на Битола отворен град на Широк Сокак од 21 часот ќе се одржи Трка на штикли, а од 22.0 -Модна ревија на студиото Шанел.

http://www.tera.mk/2013062766668/ritamotnagradot/koncert-na-ansamblot-za-folklor-goce-delchev

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-