понеделник, 21 август 2017 17:49:27
Бит Фест

ТВ ТЕРА: Концерт Дуо Пијано на Татјана Божиновска и Билјана Димовска

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ТВ ТЕРА: Концерт Дуо Пијано на Татјана Божиновска и Билјана Димовска
ТВ ТЕРА: Концерт Дуо Пијано на Татјана Божиновска и Билјана Димовска
Вторник, 13 Август 2013 17:56
koncert 1
Во Завод и Музеј, а во рамките на Битолското културно лето Битфест , се одржа концертот дуо пијано на Татјана Божиновска и Билјана Димовска. Програмата со која ја воодушевија битолската публика се состоеше од делата на Бизе , Чајковски ,Сенс-Санс .

Дуо пијано во состав на Билјана Димовска и Татјана Божиновска делува повеќе години, и на својот репертоар имаат програма од сите музички периоди.

Имаат одржано повеќе рецитали низ државата и тоа во Битола, Ресен, Охрид и Скопје, како и учество на фестивалите Интерфест и Битфест во Битола, и Златна Лира во Скопје.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-